(Actie afgelopen) Spektakel-musical 40-45 (7-10-2018 tot 24-3-2019)

Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 14-18, komt Studio 100 nu met een opvolger: de spektakel-musical 40-45Deze spektakel-musical 40-45 belooft zo spectaculair te worden als zijn voorganger en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De première is voorzien voor 2018, exact 100 jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog én het moment waarop helaas de kiem voor de Tweede Wereldoorlog werd gelegd.

Gert Verhulst: “335.000 mensen kwamen kijken naar 14-18. Het was overweldigend. Avond na avond staande ovaties, ontelbare positieve reacties van ontroerde toeschouwers. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze nieuwe musical een verhaal gaan vertellen dat minstens zo aangrijpend is, maar tegelijkertijd toch helemaal anders.”

De regie en het scenario zal in handen zijn van Frank Van Laecke. Allard Blom zorgt voor de script- en liedteksten. Niemand minder dan Will Tura en Steve Willaert zullen de muziek van deze succesmusical componeren.

 

Praktisch

Vanaf 7 oktober 2018 in Puurs.

 

Ledenvoordeel

Leden van de Gezinsbond genieten van 8 % rechtstreekse korting (reeds verrekend in de bestelmodule) + 8 % spaarkorting.
De korting is niet geldig op luxeplaatsen, groepsboekingen en vip arrangementen, restaurantbezoek, merchandising en parking.

Tickets bestellen >

Stel een vraag / reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s