Brouwerij Het Anker – Stokerij De Molenberg (bezoek)

Brouwerij Het Anker is een familiebrouwerij in het Groot Begijnhof van Mechelen. Je kent zeker wel hun Gouden Carolus of het Mechels stadsbier Maneblusser. Tot op vandaag vormen de oude recepten de basis van het brouwproces.ย 

 

In 2010 wordt in de familiehoeve aan de ‘Molenberg’ in Blaasveld een whisky-stokerij opgebouwd. Charles Leclef, eigenaar van de brouwerij sinds 1991, groeide op in de brouwerij maar kende ook de voormalige stokerij. Beide familietradities – stoken en brouwen – worden verenigd in de nieuwe Stokerij De Molenberg.

Ledenvoordeel

Als lid van de Gezinsbond kan je zowel de brouwerij als de stokerij bezoeken met korting. Je krijgt 1 euro spaarkorting op het individueel tarief voor volwassenen en op het groepstarief. Een bezoek is steeds onder begeleiding van een gids en inclusief twee degustaties. Vergeet dus zeker niet je bezoek te reserveren telefonisch of via mail, ook als je individueel langsgaat.

Stel een vraag / reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s